Elinor Ahlborn till Monopol Media

2021-10-31

Elinor har under de senaste tre åren varit producent för Morgonpasset i P3, Eftermiddagen i P3 och P3 Nyheter. Dessförinnan har hon varit redaktör och reporter på SVT Kultur. På Monopol Media kommer Elinor bli en ny röst i Kapitalet, som varje vecka sätter förstoringsglaset över små och stora samhällsfenomen, med ett ekonomiskt perspektiv. -

-Vår ambition med Kapitalet är att bygga ett innehållsbaserat format där lyssnaren alltid ska kunna förvänta sig en hög kvalitet, oavsett vem som sitter i studion. Det har dock alltid varit svårt för oss att hitta journalister som kan göra det journalistiska fotarbetet och samtidigt bära fram innehållet på ett underhållande sätt i radio. Elinor är smart, men har samtidigt en underfundig humor och en egen röst som tillsammans kommer passa Kapitalet jättebra, säger Jacob Bursell, vd för Monopol Media.

- Det känns otroligt kul att joina gänget på Monopol Media. Kapitalet är ett smart och kul geni-format som alltid legat i framkant i både form, ton och innehåll. En lyx att få jobba med framöver, säger Elinor Ahlborn. På Kapitalet-redaktionen kommer Elinor få sällskap av Gunnar Harrius, Åsa Secher och Agnes Wentzel-Blank.

Arkiv