Investera i kvalitet.

Samarbeta med några av Sveriges mest välproducerade och populära poddar om ekonomi och samhälle.

Ett unikt annonsnätverk..

Monopol Media är en unik annonsplattform för annonsörer som värdesätter hög kvalitet i både innehåll och produktion. Med +35 000 nedladdningar per vecka är vi tillräckligt stora för att du ska göra ett riktigt avtryck, men samtidigt tillräckligt små för att ge både annonsörer och lyssnare en meningsfull och personlig upplevelse.

Get Yours Now

Våra poddar

Kapitalet

Lyssnarbetyg: 4,8/5

Med en unik kombination av allmänbildande journalistik och underhållning är Kapitalet en av Sveriges mest populära ekonomipoddar. Programmet produceras och leds av journalisterna Gunnar Harrius, Elinor Ahlborn och Åsa Secher, som varje vecka djupdyker i frågor om pengar och människor.

Noll till hundra

Lyssnarbetyg: 5/5

I Noll till hundra berättar företagsgrundare från hela Sverige sina historier i långa, välproducerade intervjuer. Resultatet är ett växande porträttarkiv av högsta klass, men också en brokig bild av företagandet i Sverige.

Dom kallar oss krypto

Lyssnarbetyg: 4,9/5

Dom kallar oss krypto är något så ovanligt som en folklig, varmhjärtad och välkomnande djupdykning i den mystiska kryptovärlden. Komikern och entreprenören Mårten Andersson och journalisten Gunnar Harrius träffar gäster, och pratar om det senaste som hänt.

Affärsvärlden Magasin

Lyssnarbetyg: 4,7/5

En av Sveriges bästa intervjuare – Helene Rothstein – träffar förvaltare, företagsledare, affärjurister och entreprenörer från näringslivets alla hörn. Resultatet är en lekfull, överraskande och alltid intressant journalistisk blandning som lämnar lyssnaren både upplyst och underhållen.

...och unika annonsformat

Vi ger lyssnare och annonsörer det bästa av två världar.: Dynamiskt infört innehåll ger annonsörerna tillgång till hela vår katalog, samtidigt som innehållet framförs av våra poddvärdar och produceras med samma hantverksmässighet som vårt redaktionella innehåll. Vi tar inte in förinspelade jinglar.

Hur låter det? 

Så här lät det i ett av flera inslag i Kapitalet, som gjordes i samarbete med mobiloperatören Telness.

Vad säger kunderna? 

"Kapitalet har varit otroligt enkla och proffsiga att arbeta med. De har på riktigt brytt sig om att förstå vårt bolag och tjänst ur både lyssnarnas och kundernas perspektiv, och lyckas därmed skapa relevant och intressant innehåll för oss båda".

Martina Klinwall, grundare av Telness.

Priser

-

LYSSNING

PRIS PER VECKA

PRIS PER MÅNAD

Kapitalet

15 000

19 000

60 000

Dom kallar oss krypto

12 000

14 000

44 000

Affärsvärlden Magasin

6 000

7 000

22 400

Noll till hundra

-

-

38 400

Paket

-

41 600

164 800