Monopol Media AB
Skånegatan 81
115 35 Stockholm
559061-4425
Kontakt
Jacob Bursell

SNS förlänger poddsatsning

Monopol Media 18 February 2020

Vi på Monopol Media har nöjet att även under 2020 få producera SNS Reportage – podden som levandegör aktuell forskning om ekonomi och samhälle.

SNS Reportage är ett program där vi med samma nyfikenhet som i vår egen ekonomipodd, Kapitalet, ger oss på aktuell forskning från SNS. Kan man hejda HIV med hjälp av lotterier? Fattar VD:ar rationella beslut? Hur bör klimatpolitiken utformas i Sverige och i utlandet? Forskningsrapporter är sällan publikfriande, men kan bli ganska underhållande när man skrapar på ytan. I metoden – forskarens tillvägagångssätt – finns tidvis en spännande dramaturgi, och slutsatserna kan förvåna. I slutändan kan det faktiskt bli bra radio som både allmänbildar och underhåller. Här kan du läsa mer om hur SNS använder podd som kommunikationskanal.

Här är ett smakprov av SNS Reportage:

Vill du ha hjälp med utveckling och produktion av en podd? Kontakta oss.

SNS är en mötesplats för nyfikna och vetgiriga människor från samhällets alla hörn, och bidrar bland annat till att politiker och företagsledare kan fatta välgrundade beslut. För oss på Monopol Media har det varit en väldigt trevlig samarbetspartner, eftersom vi också råkar vara både vetgiriga och intresserade av samhällsfrågor.

Se andra inlägg

Under poddmarknadens motorhuv
Monopol Media 18 February 2020
Ny podd om ny teknik
Monopol Media 18 February 2020
Podd i kunskapens tjänst
Monopol Media 25 February 2020