Monopol Media AB
Skånegatan 81
115 35 Stockholm
559061-4425
Kontakt
Jacob Bursell

Om oss

Vi har en ganska enkel filosofi: att ta lyssnare och kunder på största möjliga allvar, men inte oss själva. Vår långsiktiga idé är att utgöra en samlingsplats för duktiga och trevliga radiojournalister, och tillsammans göra program av hög kvalitet som skapar nytta och nöje för både annonsörer och lyssnare.

Våra medarbetare

Åsa Secher
Producent och reporter

Poddfantast med erfarenhet från flertalet program på Sveriges Radio. Har pluggat radio på Columbia School of Journalism och dokumentärproduktion på Stockholms Dramatiska Högskola. Hjärnan bakom Podcastklubben och Stockholms Radiobiograf. Lyssnar helst på The Heart.

Gunnar Harrius
Producent och reporter

Poddentusiast från Stockholm. Utbildad vid Uppsala Universitet och JMG, med erfarenhet från bland andra Studentradion, och Vetenskapsradion och P4 vid Sveriges Radio. Lyssnar på det mesta, men kanske helst på Reply All.

Kristofer Krook
Ljudtekniker

Allkonstnär inom radio och musik, med lång erfarenhet från radio- och musikbranschen. Utbildad vid Studio Blues ljudtekniker- och musikproduktionsprogram. Grundare av Ljudströms Replokaler och trummis i Kentz. Lyssnar helst på Processen.

Jacob Bursell
Vd och producent

Ekonomijournalist med ett förflutet på bland annat Svenska Dagbladet Näringsliv. Utbildad vid Uppsala universitet, självlärd i journalistik och grundare av podden Kapitalet och Monopol Media. Lyssnar helst på ljudböcker och nyhetspoddar.